(recept
si oblíbilo 34 návštěvníků)
Domácí zmrzlina
Potřebné ingredience
Salko v plechovce,šlehačka v prášku,marmeláda
Postup přípravy
Všechny suroviny šoupneme do mixéru,rozmixujeme a nalijeme do plastové nádoby.Dáme zmrazit a druhý den podáváme. Podle fantazije ozdobíme. Je strašně moc dobrá a rychlá.Zabere pouze pět minut. Naše děcka jí zbožňují a manža taky :-)
Místo salka můžeme dát jakékoliv zahuštěné mléko v plechovce.
Místo salka můžeme dát jakékoliv zahuštěné mléko v plechovce.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
yvonne_Silber
(upraveno)
7. 6. 2009, 14:42
Je skvělá! Dělala sem salko - šlehačkovej prášek + čerstvý jahody a naši sou z ní unešení. Je teda docela hodně sladká, tak sem právě zkusila i jiný varianty, ale nevím, esi v nich nebudou díky jogurtu a tvarohu krystalky...tahle je každopádně na domácí zrmzlinu prvotřídní ------------ Tak salko-šlehačka v prášku- jahody + ještě jedna prášková, ale tentokrát ušlehaná šlehačka => famozní! Je to takový nadýchanější a míň sladký. A je toho dvakrát tolik.
delly
(upraveno)
24. 3. 2007, 18:27
Prosím, ta šlehačka se má udělat podle návodu nebo ne a jen se ten prášek smíchá se salkem a marmelácou?
ApeTo
(upraveno)
30. 3. 2007, 8:31
@delly
Jenom se smíchá.
ondruska
(upraveno)
6. 3. 2007, 23:57
Chci se zeptat, jestli můžu nalít i do tvořítek na zmrzku - aby bylo jako nanuk??Půjde to potom konzumovat, teda spíš lízat jako nanuk??
ApeTo
(upraveno)
7. 3. 2007, 23:29
@ondruska
Určitě.U nás se nic takového nevede,ale už jsem nad tím také uvažovala.
backa
(upraveno)
5. 3. 2007, 11:45
Ivko,chtěla bych se zeptat nemá krystalky ledu,nebo je jemná. Manžel miluje zmrzlinu tak bych ki chtěla udělat jako překvapení. Díky za nápad.
ApeTo
(upraveno)
5. 3. 2007, 16:27
@backa
Zmrlinka je jemná a salko neslazené,protože tu sladkou chuť dodá marmeláda.
ceetyy
(upraveno)
5. 3. 2007, 9:33
Ivco, to salko slazený nebo ne
Bejina
(upraveno)
5. 3. 2007, 10:00
@ceetyy
salko je slazeny,myslim ze jinak by to bylo bez chutě,ale to vyzkouším,dík za tip